Переможець першого всеукраїнського конкурсу прози «Особистий погляд» У НААУТретій й останній етап Першого всеукраїнського конкурсу прози серед адвокатів «Особистий погляд», який проводила Національна асоціація адвокатів України за ініціативою Комітету з гуманітарних питань та творчих ініціатив у співпраці з Центром досліджень адвокатури і права НААУ, завершився 15 липня 2021 року.

Переможців обирала компетентна Конкурсна комісія, до складу якої увійшли: адвокат, Голова Комітету з гуманітарних питань і творчих ініціатив Наталія Пліса, члени зазначеного комітету, адвокати: Іванна Голуб та Юлія Газізова, а також представник Києво-Могилянської академії, літературознавець Ростислав Семків. Очолив конкурсну комісію Павло Баранцев – адвокат, заступник Голови Комітету з гуманітарних питань і творчих ініціатив, що діє у складі НААУ.

Близько тридцяти адвокатів з різних куточків України, які мають хист до письменництва, надіслали свої твори на Конкурс. Перед Конкурсною комісією постало надскладне завдання: обрати з-поміж обдарованих адвокатів найбільш талановитих.

I все ж переможцем в двох номінаціях обраний Анатолій Борисович Богачев!
Номінація «Оповідання»
1-е місце – Анатолій Богачов («Зуб») м. Одеса;
Номінація «Повість»
2-е місце – Анатолій Богачов («Встати на перехресті») м. Одеса;

Translate »